Over ons

H. Pijnen bedrijfskleding B.V. is een leverancier van bedrijfskleding en PBM artikelen gevestigd in Terneuzen. Wij zijn in 1985 begonnen met het verkopen van bedrijfskleding door heel  Zeeland. In de eerste jaren hebben wij ons vooral gericht op het verkopen van bedrijfskleding aan de agrarische sector maar al snel kwamen hier steeds meer sectoren bij. Hierdoor zijn wij nu een bedrijf dat elke sector volledig kan voorzien van bedrijfskleding.

De dienstverlening van H. Pijnen bedrijfskleding B.V. richt zich op het verzorgen van een totaalpakket waarbij het u als onderneming  gemakkelijker wordt gemaakt.  Wij kijken samen met u naar de benodigde kleding om aan de juiste normen te voldoen. Omdat deze normen constant veranderen houden wij deze voor u scherp in de gaten. Zodat u personeel altijd verzorgde en veilige kleding draagt.

Wilt u graag eens meer informatie betreffende bedrijfskleding en de hierbij horende normen neem dan contact op met een van onze medewerkers en wij komen graag bij u langs.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom in Terneuzen aan de Polenweg 2A.